Påfyllning i leksakslådan

Efter en tripp till Gekås i veckan kan Preben glädjas åt följande inköp:


Just denna modell av leksak är Prebens favorit (han har 4 olika). Sladdrig och pälsig och med pip. Att den är utan stoppning är en bonus. Det är tidsödande att först plocka ut all stoppning innan man kan leka med ett mjukdjur. Både för honom och mig, eftersom det blir jag som får gå och plocka upp all stoppningen efter honom.
Den här typen av leksak är så rolig så att den får han bara ha vid speciella tillfällen, som när vi ska träna till exempel. (Nu hör jag dock att han har varit och hämtat den i hyllan där jag hade gömt den...)


Och eftersom Klara var med på Gekås så blir det lite allt möjligt som åker ner i vagnen, som denna till exempel. Hade Klara fått bestämma hade halva vagnen varit fylld med Preben-leksaker...
Just denna tyckte hon var så häftig för när man trycker den på magen så rullas både svansen och snablen ut plus att den piper, så även Preben blev förtjust i den.


Den här är min all-time-favoruite! Ett midjebälte för hundpromenaden med en massa smarta fack!
Jag har kollat på olika ställen på liknande modeller men inte hittat nån med så här många fack. Här får jag plats med både godis, påsar, mobil, långlina och leksak. Och då har jag ändå ett par hakar och kardborrband över som jag inte riktigt vet vad jag ska ha dom till. Senaste modellen jag kollade på var på Granngården och den hade typ 3 fack och kostade 349:-. Så när jag hittade denna på Gekås för 59:- så var det ju bara att tacka och ta emot! Reflex också minsann, ser jag nu när jag la upp bilden här på bloggen! Kanon!
Ner i vagnen följde det även med ett par extra frisbees att ha som reserv eftersom Preben har en tendens att förbruka frisbees som en annan förbrukar skithuspapper.

Kul med Gekås! Jag måste säga att husdjursavdelningen är väldigt bra, köpte även Prebens regntäcke där i vintras för bara en bråkdel av vad de kostar på djuraffärerna.
Kul! Kommentarer
Postat av: Ewa Osterman

Kan bara konstatera att Preben bor i Paradiset.

Hälsningar Ewa

2010-08-27 @ 19:05:39
URL: http://galantskennel.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0