Bloggsmör

Det är verkligen roligt att skriva om Preben här på bloggen. Inte minst för att han onekligen är en ganska rolig hund att skriva om. Även små händelser som annars faller i glömska efter ett tag hänger kvar eftersom dom är förevigade här på bloggen. Så visst, bloggen är rätt egoistisk på så sätt... Men det absolut roligaste med hela bloggandet är att det faktiskt sitter folk och läser rappakaljan jag knappar ner! Som DU gör nu till exempel! Och det gör hela bloggen för mig! Så mycket positivt det har fört med sig för mig och Preben! Ovärderliga tips från Ewa-uppfödare och från Marie, min nya bloggkompis som är vetrinärstudent, hur värdefullt är inte det?! Och Prebens nya beundrarinna Jack Russeln Doris som jag vet läser (eller ja, kanske inte Doris, men hennes matte i alla fall). Och så många nya bloggar jag har börjat läsa genom det här! Och så den fina, fina tröjan som Preben fick för att Gerd tycker om att läsa om Preben på bloggen. Och alla som kommenterar på bloggen... det är så himla kul att läsa! Jag blir skitglad varje gång jag ser att nån har kommenterat! Tack snälla ni!!
Nog smörat ;)
Jag är ju inne och kollar på andra bloggar och det är jättekul att ta del av andras liv, passioner och intressen. Men jag har insett nu när jag har sett mig om i världen (bloggvärlden alltså) att min blogg ser rätt fattig ut. Jag vill ju ha sånt där lull-lull på sidorna som folk har. Hur får man sånt lull-lull på sidorna? Jag vill också kunna ha sånt där där det står vilka bloggar man följer och jag vill också ha sånt där där folk kan följa bloggen och få ett litet mejl (eller vad det nu är man får) att den är uppdaterad. Jag tyckte ett tag att jag hade blivit rätt haj på det här med blogg, men härom veckan skulle jag byta färg på ett par ord i texten till rött, men oavsett vilken färgkod jag än la in så blev det grönt! Så till sist struntade jag i det... Ska det va så svårt att få till lite lull-lull och lite färg?! Jag tycker själv när jag läser en blogg att det är kul när det händer nåt i bloggen och då kan jag ju inte själv skriva på en blogg som är tråkig! Nåväl jag får väl sätta mig och förkovra mig i ämnet bloggdesign... Nån dag.
Nog gnällt ;)
Måste så klart flika in en bild på huvudämnet. Han har kröpit till kojs, eller snarare till sängs. Min säng. Och när jag också går och lägger mig kryper han under mitt täcke och lägger sig i mina knäveck. Annorlunda, men mysigt.


Åbäke igår - favotithund idag.


Kommentarer
Postat av: Marie & Saphira

Hej!

Kul att du tyckte min sida blev snygg. Jag var lite orolig för att den skulle bli för rörig och det skulle "hända" för mycket.

Den här sidan var väldigt bra att ha när jag ville fixa till lite http://designhjalp.blogg.se/MVH Marie

2010-11-03 @ 10:56:34
URL: http://saffeochjag.blogg.se/index.html
Postat av: tilda

jag är verkligen inte haj på sånt här.Tid och tålamod kan ibland vara min fiende.

Brukar googla mig fram....http://blogghjalparn.blogg.se/index.htmlhttp://sannasrum.se/2009/december/html-grunder.htmlkanske dom här två länkarna kan va till användningTusen tack för grattiset =)

Tilda längre ner på gatan

2010-11-03 @ 11:48:36
URL: http://hantverksgatan.blogg.se/
Postat av: Gerd

Din blogg är verkligen inte tråkig. Du skriver så humoristiskt och varmt om Preben och alla hans förehavanden. Sedan är du ju också så allert med kameran där du fångar så många roliga situationer. Bloggen är JÄTTEROLIG!Gerd

2010-11-03 @ 19:41:29
Postat av: Alexandra

TRÅKIG!!!???? näääru......din blogg är allt annat än tråkig....varje dag går jag in för att kolla om du har skrivit nåt nytt kuligt......jättekul att doris blev nämnd i dagens inlägg.....fortsätt du att skriva som du gör vi behöver då inte nått lull-lull på sidorna här inte.....

/Sandra å Doris

2010-11-03 @ 20:24:11
Postat av: Sarah Hägnås

Hej

Jag vill bara hålla med Gerd och Alexandra den e långt i från tråkig. Jag flabbar för mig själv ibland så tårarna rinner extra roligt eftersom han har bott här lite och man vet vilken vilja den killen har.

Bara fortsätt i samma anda. Och hälsa Preben sluta aldrig med dina galenskaper.

Kramar Sarah och Rocky

2010-11-04 @ 13:53:54
Postat av: Vän av ordning

Fortfarande favorithund? Vi såg någom som liknade Preben med anhang jaga får hela gårdagseftermiddagen, ska det vara så??

2010-11-04 @ 14:10:48
Postat av: Vän till vän av ordningen

Har ochså hör att han inte är en gårdshund utan en fårhund... Är det rätt????

2010-11-05 @ 16:26:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0