Preben -en hund som berör

Preben är en hund som lämnar (tass)avtryck i hjärta och själ...

Han fyllde ju som sagt år i söndags, och firandet fortsatte även på måndan när han blev uppvaktad på jobbet med paket. Nästan som ett Kinder-ägg för Preben för det var överraskning, leksak och kartong(!) så Preben blev såklart väldigt glad för sitt paket. Jag fotade det hela, men med jobbkameran och eftersom jag inte kan med mig att blogga på arbetstid och jobbkameran ligger kvar på jobbet så... sorry -inga bilder på det.

Men idag när jag och Preben kom tillbaka till jobbet efter lunch så har det kommit ett kuvert med posten...Ja ni ser ju själva vem det var adresserat till, så han fick såklart själv öppna det.Och i detta kuvert ligger...

DEN HÄR:


En absolut alldeles hemmastickad tröja till Preben!
Har ni sett nåt snyggare?! Ja, ni kan ju kolla in lite bilder nedan, förståss...I kuvertet låg också det här

 

Jag satt på jobbet en dag och pratade om att Preben behövde ny höstgarderob eftersom det han hade i fjol är för litet. Och just den här tröjan hittade jag på nätet och bara tyckte att den var SÅÅ snygg! MEN... den gick bara att köpa i stickmönster och jag stickar ju inte som en gud direkt... med det menar jag -inte alls.
Då tyckte Kollega-Svante att jag skulle skriva på bloggen att jag ville ha en sån tröja för då skulle säkert hans mamma Gerd, som för övrigt är stickmästare, sticka en sån till Preben eftersom hon troget läser bloggen.
Utmärkt idé tyckte jag. Men när jag sen satt och skulle blogga så svek modet mig lite och jag var rädd att det skulle låta som ett tiggarbrev, så jag lät bli...
Tur då att jag har en sån driftig kollega och kollega-mamma som tog saken i egna händer och beställde mönstret och såg till så att den här jättefina tröjan blev stickad!! Jag är så himla, himla glad så det blev nästan lite blött i ögat när jag öppnade det medföljande brevet! Där skrev Gerd att tröjan är en födelsepresent till Preben från Kollega-Svante och Gerd, och att hon läser bloggen och gillar det som skrivs om Preben. Gerd har ju träffat Preben och har man gjort det så gillar man honom.

Naturligtvis har Preben fåt spatsera runt och modella med sin nya tröja idag och jag ser fram emot promenaden till jobbet imorgon när Preben numera är en herre med klass.

GERD:
Tusen, tusen tack för den jättefina tröjan! Den passar helt perfekt och jag är så himla glad för den!
Och tusen, tusen tack för att du läser bloggen!
Kram!


Kommentarer
Postat av: Gerd Eldholm

Så roligt att du är nöjd med tröjan. Hoppas att Preben gillar den också så att den kommer till användning i vinter. Det är som sagt väldigt roligt att läsa dina blogginlägg som är så humoristiska och där det framkommer hur mycket ni tycker om er hund. Även Svante talar så varmt om Preben. /Gerd

2010-10-20 @ 22:57:46
Postat av: Ewa Osterman

Vilken go o rolig hund Preben är. Han går hem i stugorna det är ett som är säkert. Hälsningar Ewa

2010-10-21 @ 20:22:30
URL: http://galantskennel.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0