Helgsemester

Nu börjar campingsäsongen på allvar för oss. Många andra ställer in sina husvagnar över vintern, men nu börjar den bästa campingtiden tycker vi. Så i helgen har vi varit i Vallsnäs. Jag tror nog inte Preben kommer ihåg Vallsnäs sen i vintras, men han blev jätteglad när vi kom fram. Så glad att han drog ett ärevarv över hela campingen... knäck i lurarna fullständigt.
Det har varit en varm helg, vi hade 20 grader i fredags när vi kom och lördagen var nog lika varm. Men det är trots allt slutet på september och badsäsongen är över anser de flesta av oss, dock inte Preben som for i vattnet så fort han fick syn på det.
Och som vanligt vill han inte komma upp.


På lördagen hade jag tänkt att Preben inte skulle bada, men när vi hade varit ute och gått och promenerade förbi bastun där hussen, barnen och hela sällskapet satt och sen sprang ut i sjön och badade, ja då kunde jag inte med mig att förbjuda Preben så han fick såklart också följa med i och bada.
Efter några simturer tyckte jag dock att det räckte så jag tjatade upp Preben och smugglade in honom i duschen när ingen såg och gav honom en varm och go dusch för att bli av med sjövattnet. Sen bad jag Theo hålla Preben utanför medans jag gjorde rent duschen och sopade igen alla spår av hund. Under tiden jag gjorde detta slet Preben sig ur sitt halsband, så när jag kom ut fick jag gå ner till sjön och hämta honom igen... Nybadad. Efter det struntade jag i och duscha honom.
Eftertsom sjön ligger bara ett stenkast från vår husvagn så blev det till att hålla Preben kopplad resten av tiden när vi var ute. Men han hade nog det rätt gott ändå.Här ligger Preben och Kasper och njuter i det härliga vädret.
Vi har också njutit i fulla drag. Vi har varit ute precis hela dagarna och plcokat svamp, promenerat och umgåtts.


Här promenerar Preben och vår kompis Frida.Och här sitter kockarna Niklas och Fredrik och lagar kvällsmat.

Så här härligt har vi det i vårt lilla paradis!

Och så här trött är Gårdshunden efter en hel dags utevistelse med bad och bus


Kommentarer
Postat av: Marie & Saphira

En vrålrolig blogg verkligen! Nu har du gett mig kvällens gapflabb och sug på en gårdshund.MVH Marie & Saffe

2010-09-28 @ 21:21:18
URL: http://www.123minsida.se/Saphira

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0