Utedag

Idag har husse och Preben varit på Rallylydnaden. Husse sa att det hade gått jättebra, men jag tror nog inte det var så mycket rally i den lydnaden idag för hussen hade whiskyträff här i går kväll så... jag säger inte mer om den saken.
Själv var jag inomhus hela dagen igår nere i Malmö på inspiration/fortbildning på Friskis&Svettis. Och hur roligt och givande det än var så gjorde det ont i hjärtat att inte får vara ute i så fint väder. Så det har jag försökt ta igen idag.
Vi har försökt spendera varenda möjliga minut ute idag och det har varit helt underbart! Fick dock börja morgonen med att hämta våra kaniner inne hos grannen där dom tydligen hade spenderat natten. Utan vår vetskap, bör tillägas. Dom är riktiga utbrytarkungar. Trots att dom har en stor bur ute och en bur inne i redskapsskjulet som dom kan springa i mellan och dessutom har en rasthage dom får vara i när vi är hemma, så ger dom sig ut om dom får chansen!
Det var Preben som hittade dom i morse. Han stod i häcken mot grannens och skällde som en galning och när vi gick och kollade så visade det sig att det var kaninerna han skällde på. Så då var det bara att gå å hämta dom.

Efter en hel dag ute i friska luften blir man rätt mör i kroppen. Så här slutade dagen för Preben


...och så här slutade dagen för oss


Rätt bra avslutning på en rätt bra dag, med andra ord.


Kommentarer
Postat av: Alexandra

jösses har ni kaniner!! ser preben dom som sina polare eller som ett väldans smaskens mellanmål?? tyvärr gäller det sistnämnda för doris.....

2011-04-11 @ 18:55:50
URL: http://doristhedog.blogg.se/
Postat av: Anna

Hej Jojo!

Kul att se dig också i bloggträsket! Ska bli skoj att följa...

Kram

2011-04-12 @ 07:20:57
Postat av: Marie & Saphira

Vad fin du har fått bloggen! Det är evigheter sedan jag besökte er nu (eller uppdaterade min egen blogg för den delen) men nu är jag tillbaka i cyberrymden.Kram Marie & Saphira

2011-04-12 @ 17:20:05
URL: http://www.123minsida.se/Saphira

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0