Skitdator

Som om det inte varit frustrerande nog att datorhelvetet behövde formateras om, så passade den på att lägga av helt idag! Helt makalöst! Jag stängde av den för att kunna starta vår externa hårddisk för att komma åt bilder och sen gick den inte att starta alls igen.
Utan att på något sätt försöka verka datorkunnig, så ställer jag ändå diagnosen att det är nätdelen som är trasig. Vi får köra den till våra IT-grannar på jobbet imorgon och hoppas att dom kan fixa den kvickt. Nu sitter jag vid Klaras laptop och det är hopplöst. Litet och eländigt och ingen vanlig mus...
Så Prebens årskrönika ser ut att få vänta ett tag till. Preben verkar dock oberörd av mina datorbekymmer och är mest som vanligt. Glad, slarvig och kliig (kan man skriva så? Jag menar alltså at han kliar sig). Nästa vecka ska jag beställa ett pricktest för att se om det är nåt luftburet det kan vara som han är allergisk mot. Men nu håller jag på att ge honom hälsokostpreparat i form av vegitabiliska oljor med omega 3, 6 och 9 för att se om det kan smörja upp huden på honom innifrån och lindra klådan. Veterinären tror inte riktigt på min teori men tjurskallig som jag är så vill jag ändå prova.
Jag hoppas kunna återkomma snart med både bilder och inlägg från vår vanliga dator.
Må så gott!


Kommentarer
Postat av: Alexandra

men ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!!!!! jag å doris har faktiskt haft lite prebenabstinens.....så det är skönt att ni är back to business med bloggen......VÄLKOMNA!!!!!

nu kan du läsa min blogg www.doristhedog.blogg.se

du måste skriva bloggadressen i sökfältet för det går inte att söka den på google eller leta t ex......jag vet inte hur jag ska göra för att man ska kunna söka där......är ju helt ny på det här :)

/sandra å doris

2011-01-14 @ 23:08:57
URL: http://doristhedog.blogg.se/
Postat av: Sarah Hägnås

Har han börjat klia igen vad fan ska det aldrig ta slut. Har inte ni och vi haft tillräckligt med hund strul nu.Krama preben från oss //Sarah

2011-01-15 @ 18:46:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0