Sjuk Gårdshund

Min Gårdshund är sjuk! Han har blivit magsjuk!
Det började natten till igår. Han sa ingenting men när vi vaknade hade det hänt en olycka inne. Eller rättare sagt 6(!) olyckor inne! Jättelöst var det!
Så det blev ingen mat för honom igår. Bara ett par matskedar ris som kom ut ganska fort.
Även inatt har han varit dålig. Men han säger ingenting!! Så vi får liksom inte veta nåt förrän vi går upp! Dessutom tror jag att han skäms för han gömmer det! I morse hittade vi en stor kladd/pöl under Theos sko! Och jag var ute med honom för ett tag sen och trekvart senare hittade vi en kladd under en tomteluva! (Ja jag vet inte vad som är konstigast, att han gömmer sitt bajs eller att vi har en tomteluva framme i mitten av Mars...)

Vi har ingen aning om varför han är sjuk, men förmodligen har han fått i sig nåt skumt ute, för inne går han ju på nötdiet och får inget annat. Vet inte om hundar kan få maginfluensa...?

Hur som helst var han på jobbet en stund på förmiddan idag, men han var inte riktigt sig lik.Han låg bara och trynade i sin filt på sin kontorsstol.
Som ni förstår blev det inte mycket vettigt gjort på jobbet för hans del. Man ska ju inte gå till jobbet sjuk, så han blev hemskickad av chefen strax innan middag.Vi vet att magen är helt tom på honom så det ska bli intressant att se hur det går i natt...

Ont i magen
förstör hela dagen.


Kommentarer
Postat av: Alexandra

nämen stackare :( ......ris-avkok tror jag är bra att ge.....och så har jag för mej nånting med kokt vatten, salt och socker som dom kan dricka små teskedar av.....men osäker på blandningen där.....

KRYA PÅ DEJ PREBEN!!!!!! nospussar från doris!!!!

2011-03-10 @ 19:59:33
URL: http://doristhedog.blogg.se/
Postat av: Sarah Hägnås

Åhh stackars Preben vi har varit där och det enda råd jag kan ge är VÄTSKA OCH ÅTER VÄTSKA så han inte blir uttorkad det går fort när de e så små. Vänta inte för länge innan ni tar till veterinär.

krya på dig preben

2011-03-10 @ 20:54:00
Postat av: tilda

Inte kul =( Hoppas han repar sig snart.

2011-03-11 @ 09:43:23
URL: http://hantverksgatan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0