Min mysvovve

Idag var det ett riktigt skitväder när vi skulle gå till jobbet. Tydligen har både jag och Preben missuppfattat det här med nederbörd för vi trodde att det innebar att det kom uppifrån men det gjorde det ju inte alls. I själva verket kom det snöblandat regn från sidan! Från framsidan och baksidan och ena sidan och andra sidan, men fasiken inte uppifrån. Det gillas inte. Gärna snö, men då utan regn och helst från ovan.
Jag bokstavligen asade ut Preben i morse och fast vi tog den korta vägen till jobbet så tog den lika lång tid som den långa för Preben ville verkligen inte vara ute. Nu var det ju inte så att jag gick och jublade över att vara ute heller förvisso, men för tusan det är ju bara å bita ihop och traska på!
Men... sen när Preben får komma in i värmen så blir han såå glad. Och mysig. Först vill han springa runt i 190 och sen vill han kelas. Och det är så gott när han kommer och i princip vill krypa under skinnet på mig!
Så här kommer några mysbilder på Preben i sitt esse. Bilderna är inte av nån vidare kvalitet men jag hoppas ni "get the picture"


Han gnider in sig i både mig och mattan.


Svansen går så fort så att den blir helt suddig på fotot! Varför jag är suddig vet jag inte, men jag har svårt att fastna på bild rent generellt...Han är bara så mysig när han är på det humöret! Så i det avseendet har jag inget emot dåligt väder!
Btw* -nu snöar det på riktigt här!

(*Btw- är förkortning på By the way. Har jag sett att man skriver nu för tiden och jag kan ju inte vara sämre än att haka på trenden.)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0