Preben - en överraskningarnas man

Veckan som gick var det ju skollov så barnen har varit lediga. Det resulterade i uppesittarkvällar och sovmorgnar för deras del. På mornarna kom dom gärna in till oss och kröp ner i vår säng och mös innan vi skulle gå till jobbet och där fick dom ligga kvar. Det innebar att jag i princip inte bäddade sängen på en hel vecka! Jag är inte så himla pjoskig med sånt egentligen, en obäddad säng kan vara enormt mysig! Det tycker även Preben har det visat sig, och detta kom att få konsekvenser. När jag skulle krypa ner och lägga mig en kväll och lyfter i mitt ihopknölade täcke uppenbarade sig en hel drös med överraskningar!Förutom hunden stod att finna en nalle med ögonen liggandes separat, en mjukisälg, en plasthaj, en hundleksak i form av en räv, ett tuggben, ett par öronproppar samt en penna. Hur han bara hunnit med att asa dit och gömt allt skit å bröte begriper jag inte! Besviken blev han när jag bokstavligen sopade ner allt på golvet.
Han hade uppenbarligen haft holabaloo i vår säng!Nu är det skolvecka igen och sängen blir åter bäddad på regelbunden basis.
Trist, tycker Preben. Tryggt, tycker vi som slipper oroa oss för att vakna med ett plastöga fastnaglat i höften eller nåt.
Dax att krypa ner i vår numera överraskningsfria säng! (Det lät ju trist förståss, men jag syftade på hunden...;))
Go´natt.


Kommentarer
Postat av: Alexandra

för varje gång jag läser om preben känner jag att han å doris en vacker dag behöver träffas å bekanta sej.....de har såå otroligt mycket gemensamt.

kram från sandra å doris!!

2010-11-09 @ 12:13:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0