Puss!

Innan Preben flyttade hem till oss hade vi bestämt att vi inte skulle låta vår hund pussa oss på munnen eftersom det är lite ohygieniskt tyckte vi, och vi kunde inte förstå folk som lät sig bli tungkyssta av sina hundar.
Sen flyttade Preben hem till oss. Och han vill gärna pussas! Men han är ju inte som andra hundar. Han är ju VÅR hund. Så det har nog blivit så att vi har tullat på den reglen.
För hur kan man säga till en liten vovve som blir så här glad när lill-hussen kommer hem från skolan?


Det är ju så gott å se!

En tjej jag pratade med en gång berättade att hennes man hade psoriasis på benen, men sedan deras hund hade börjat slicka sin husse på benen hade psoriasisen försvunnit och han var numera både medicin- och symptomfri och det hade läkaren förklarat det med att en hunds mun "rengör sig" på 10 sekunder och att hundens saliv verkar läkande. Och det tycker jag låter bra så det brukar jag ha i åtanke när Preben vill pussas. Och det vill han ofta. Och gärna på Theo och om man är orolig för att han ska sprida bakterier till barnen så kan jag säga att våra barn nog är bland dom friskaste barnen på sin skola.
Så att Preben pussas lite tycker jag inte gör så mycket.

Hörs!


Kommentarer
Postat av: Ammie

Ammie och jag kollar dessa härliga bilder, å Ammie vill gärna byta med Theo... Ser så mysigt ut=))))

2010-11-18 @ 17:18:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0