Preben och korvmysteriet

Preben fick en korv härom dan. Den tog han glatt emot och sprang kaxigt iväg med för att äta upp -trodde vi. Dagen efter dök den plötsligt upp här


På ryggstödet på soffan! Preben insåg snabbt att hans inte helt genomtänkta gömma hade blivit upptäckt...och ryckte snabbt som tusan åt sig korven igen och stack iväg för han visste att om den hemska städtanten (jag alltså) skulle hinna fram först så vore korven ett minne blott.

Städtanten (fortfarande jag) går sedan i god tro att korven för evigt är ute ur spelet.
Tills idag! När jag ska vika ihop Klaras filt som ligger slängd i fåtöljen... vad får jag då se...? Jo.
KORVEN!!


Som skjuten ur en kanon klipper Preben korven mitt framför näsan på mig och kubbar sen iväg! Men den här gången låter jag mig inte luras. Jag följer således efter korvknyckaren upp på övervåningen, in på Theos rum. Rummet är kolsvart och den boende i rummet sover tungt. Den enda ljuskälla jag har är blixten från kameran så jag knäpper av ett kort i blindo och vad ser jag då? I blixtens sken, i bråkdelen av en sekund... 
Förövaren med handen i kakburken, eller med korven i sackosäcken i det här fallet!Jorå... han spelar oskyldig men jag har bildbevis.


Men den här gången har han gömt korven för sista gången! Snabbare än blixten kastade jag mig över korvbiten, som i slowmotion såg Preben sin korvbit fastna i rättvisans garn!

Jag hade vunnit!Trött och utpumpad efter en hård kamp, men lycklig över segern! Korven ska nu konfiskeras och min boning och mina möbler ska hädanefter vara korvluktsfria.
Vad är det som smakar så gott...? Hmm... Det är ju segerns sötma!


Kommentarer
Postat av: tilda

ha ha ha som jag skratta.

Preben verkar vara lika kreativ och nyfiken som vår Eddie!

Hälsa familjen!

mvh dom längre ner på gatan

2010-10-30 @ 14:03:57
URL: http://hantverksgatan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0