Nu ramar vi in trädgården

Idag tog vi äntligen tag i det projekt som jag velat göra i flera år (ända sen förra hunden) som jag fick tummarna ur att köpa grejer till för några månader sen(!) och som sen har liksom legat till sig lite... Nämligen sätta nät längs med häcken nere i trädgården. Vår häck är planterad 1955 så den är inte så tät längre, för att uttrycka det milt. Och den SKA bytas. Nån gång. Den är full av stora hål som en liten Gårdshund utan problem kan gå rätt igenom, särskilt nu efter att löven har fallit. Upptill är den dock hyfsat tät därför behövde vi bara sätta ett ganska lågt nät. Preben vet nog egentligen vart gränsen går, men ibland slinker han liksom igenom lite sådär som av en ren händelse och så får jag hämta honom hos grannen...
Men idag nätade vi en sida. Jag har tänkt att vi ska näta två sidor för sida tre och fyra går han aldrig igenom. Grannarna på sida tre har varit fantastiska när det gäller Preben och TYDLIGT visat att han inte får gå in till dom genom häcken och det gör han inte heller (peppar, peppar...) Och på sida fyra har vi en annan typ av häck som är så tät så där kommer inte ens en mus igenom.
Men idag började vi med en sida.

Preben hjälpte till att öppna rullen med nät.Och här sitter hussen och skjuter fast nätet. I finskjortan (ja alltså han sätter inte fast nätet i finskjortan, det gör han i stolparna) Men varför i finskjortan?? En smula irriterad är han också för att jag tjatade ut honom när han helst hade sluppit.Visst blev det bra!En sida kvar. Men den tar vi ennan annan dag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0