Litos koja

"Hej alla barn och välkomna till Litos Koja! Det är jag som är Lito och det här är min koja."


Så skulle ett barnprogram kunna börja.
Preben har sedan ganska länge kallats för Lito då och då när vi pratar om honom. Det kommer egentligen av Prebbelito som sen blev förkortat till Lito. Och Klara tyckte att det lät som en barnprogramsfigur och därav kom raden ovan till.
Härom dan hade jag ommöblering/rensning på jobbet och fick då en låda över, och eftersom Litos koja har funnits i tal så länge tyckte jag nu att det var dags att skapa den i 3D så att säga.
Så här blev den:Preben förstod direkt att den var till honom och kröp in och la sig! Han tyckte nog att den var jättefin! Arbetskollegorna  hade ju förståss ett å annat att klaga om som t.ex. att överliggaren på dörrfodret inte gick ut över sidofodret. Då kommer det ju att regna direkt på ändträt, tyckte dom... Lite gnälligt tyckte jag, men samtidigt är det ju deras jobb att se byggbrister.Han fick ett fönster på sidan också, men tydligen har nån försökt göra inbrott i kojan genom fönstret...


Han fick även en uteplats till sin koja, nämligen en murarhink som han har tagit i besittning sen tidigare.Alla har fått en varsin murarhink på jobbet att ha till sina verktyg och skor och sånt som dom ska ha med sig när dom åker iväg på uppmätningar och dylikt. Hussen/chefen fick dock nöja sig med sin gamla ICA-kundkorg för Preben snodde till sig hans murarhink.

Den står numera intill Litos koja och fungerar som en typ av altan.

"Lito tackar alla barn som har hälsat på honom i kojan denna veckan och hoppas att få se alla barnen igen nästa vecka!"


Kommentarer
Postat av: Anonym

Han e ju för skön vilken jycke påhittig som bara den. Hinner ni och jobba med honom där? //Sarah

2010-10-01 @ 08:42:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0