Hemma från veterinären

Nu är Preben hemma från sin kastrering.
Allt hade gått jättebra och Preben var munter och glad när vi hämtade honom. Han är dock lite irriterad på tratten. Såret ser fint ut och är väldigt litet. Vi ska nu hålla koll så att det inte vätskas eller svullnar. Preben är som sagt obekymrad och har varit i princip som vanligt idag, men blev lite orolig nu i kväll, så vi gav honom en smärtstillande fast han egentligen inte skulle ha förrän i morgonbitti, men han var orolig och vi ville inte att han skulle ligga och ha ont i natt.
För veterinären hade det varit ett rutinjobb, hon utför x antal kastreringar på hund i veckan, så det kändes tryggt. Hon påtalade också att hon tyckte vi gjorde helt rätt och det kändes så klart också skönt.
Nu har Preben 10 dagars konvalecens innan stygnen ska tas bort (där är 2 eller 3 stygn) och då är det koppelpromenader som gäller. Inget bus i trädgården och inga skogspromenader. Men om allt går som det ska så kommer han vara helt fit for fight efter dom 10 dagarna. Det är risk att dom där 10 dagarna kommer att kännas lååånga för om Preben kommer att vara som han varit idag, så blir det svårt att hålla honom lugn i 10 dar...

Här har vi precis fått ta emot honom hos veterinären.


Kommentarer
Postat av: Ewa Osterman

Så skönt att allt gått bra. Hälsningar Ewa

2010-09-07 @ 20:45:01
URL: http://galantskennel.blogspot.se
Postat av: Sarah Hägnås

Jaha då var Preben en det hoppas att allt blir som ni hoppas. Hälsningar Sarah och Rocky

2010-09-08 @ 10:38:17
URL: http://www.hunddagis-pensionat.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0