Perfekt påsk!

Jaha då har det varit påsk. Å vilken påsk! Tror aldrig jag har varit med om en sån varm påsk!
Vi har firat påsken uppe i Vallsnäs där vi har haft husvagen fram tills nu. När de flesta andra tar ut sin vagn för säsongen nu, så drar vi hem vår... Men vi är kanske inte riktigt som andra... :)
Helgen har vi spenderat lättklädda (för att det har varit varmt, alltså. En bra bit över 20 grader) barnen har till och med badat i sjön! Flera gånger dessutom! Själv gjorde jag ett tappert försök i samband med bastubad, men jag ångrade mig när jag kom ut till knäna. Det är ju för tusan bara april! Men det har varit shorts å linne så det svider lite om både näsa och axlar.
En annan som har badat är ju Gårdshunden förståss. På en camping med ett oändligt antal hundar (kändes det som) så var Preben den enda som badade. Och inte lite heller. Han simmade längd efter längd.

Han hade goaste vännerna med sig också så han har haft riktigt roligt!


Här sitter Lisa, Kasper och Preben.
Lisa och Preben har ju lite historia, kan man säga se http://mehund.blogg.se/2010/november/utkast-nov-22-2010.html

Åsså Kasper... Denna stora genomsnälla boxer. Dock har han ibland ofoget att tala om för folk han inte känner som kommer i hans närhet att han är stor och farlig. Då kan han bränna av ett dovt långt-ner-i-maggropen-skall så man håller på att göra på sig, och då hakar Preben på! Det låter så löjligt! Kasper hör om nån kommer på 100 meters avstånd men det gör inte Preben, men när då Kasper skäller till så hakar Preben på trots att han inte har en aning om vad han skäller på!  Det låter som att han försöker tala om att han minsann står på Kaspers sida och att han tänker rädda honom om det kommer nån elaking! Jo tjena...
Till och med när Preben var inne i husvagnen och Kasper var ute och gav ifrån ett skall så började Preben sjunga med innifrån husvagnen. Tönt... Det är ändå ingen som går på att han skulle vara farlig.


Bästaste kompisarna


Fina Kasper.

Jodå så vi har haft en alldeles underbar påsk med fint väder, god mat och förträffligt sällskap. På påskafton satt vi 36 personer till bords utomhus och käkade påskmat. Suveränt.
Hoppas på en repris till nästa påsk!

Sol å bad
gör vovven glad!


Kommentarer
Postat av: Ewa Osterman

Kan hålla med om att påsken har varit fin på alla sätt. Julia nedkom med 5 valpar 15 april. Sedan detta strålande väder. Vill tala om att jag går på samma rallylydnads kurs som Prebens kompis Kasper. Det är jätteroligt.

Hälsningar Ewa

2011-05-01 @ 13:33:34
URL: http://galantskennel.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0