Vi har joggat!

Ja ni läste rätt. Vi har joggat! Inte ofta jag kan skriva en sån sak utan att ljuga!
I lördags när vi var i paradiset Vallsnäs tog jag, Nicke och Preben en joggingtur i det härliga vädret och Preben var jätteduktig och det verkade passa honom väldigt bra. Först ville han kubba i 190 men sen hittade han ett lagom tempo i vår takt.
6,8 km. sprang vi då. Lite längre än vi hade tänkt (milt uttryckt), rundan ville liksom aldrig ta slut och vi hade inte mätt innan hur långt det var. Jag och Nicke låg som två frimärke efteråt, men Preben verkade nästan helt oberörd och såg ut som att han hade kunnat ta en lika lång runda till!

Så idag gjorde jag och Preben en repris. Tog en runda på 7,5 km. denna gången (jag gick nog 1,5 km. av dom...) och det gick hyfsat bra. Jag hade Preben i långlina och på rak väg går det ju bra, men jag vill ju springa i skogen och då var det värre. Preben skulle ju stanna vid varje träd och gå ett par varv runt så det blev lite meckigt.
Men när vi väl kom hem och jag var som en urvriden disktrasa, kubbade Preben ner på gräsmattan med full energi och ville leka med bollen! Inga trötta miner här, inte!

Så här såg en trött, svettig matte ut efter joggingrundan. Det gör ont att jogga också har jag kommit på. Det gör ont i varenda muskel! Särskilt dan efter...


Och så här såg den överenergiska Gårdshunden ut
Ja, jag önskar att jag kunde skriva att det här var nånting vi kommer att fortsätta med ett par gånger i veckan, men jag är inte säker på att det vore helt sant... Så jag skriver inte det.

Matte svett men sund
rastar pigg och outtröttlig hund


Kommentarer
Postat av: Alexandra

så duktiga ni är!!! ni får anmäla er till hundlöpet som går i stockholm i september......då kanske doris å preben kan springa tillsammans :)

2011-04-05 @ 19:53:46
URL: http://doristhedog.blogg.se/
Postat av: tilda

Så duktiga ni é, jag klarar knappt jogga 700m!!!

Det är som du skrev, en kombination av nosar och babyfingrar. Änsålänge är dom i samma höjd men det dröjer inte länge från hela rutan är ner kletad. ;)

2011-04-06 @ 20:31:03
URL: http://hantverksgatan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0