Jodå, vi lever

Nu var det läääängesen jag bloggade...
Vi åkte ju, som ni vet, till Thailand och hade en underbar semester som varade i 2 veckor och två dagar för flyget vi skulle ta hem blev försenat ett dygn p.g.a. tekniska problem, så stackars oss fick stanna kvar på vårt 5-stjärniga hotell och sola och bada ett dygn extra. Typiskt...;)
Sen hann vi bara hem så var det jul. Och julen är det bästa jag vet så jag passade på att njuta så mycket det bara var möjligt!
Nyåret spenderade vi i Vallsnäs med goda vänner och husvagn. Vi hade GALET mycket snö och hundarna hade jätteroligt. Vi hade inga smällare utan bara Khom Loyer, men dom kunde vi inte skicka upp på nyårsafton för det blåste lite. Eller ja, det var en underdrift, det var snarare storm och isregn från sidan, så dom åkte upp dagen efter.
Efter nyår kom nästa ångest, jag hade två pass som skulle göras till terminsstart. Ett jympapass och ett danspass och det tar sin tid, det ska gudarna veta.
Sen har vi haft datorhaveri så Nicke har fått formatera om hela hårddisken och det har varit ett ganska utdraget projekt.
Men nu är passen avverkade, julen är utslängd (även om jag gärna hade haft julen framme 3 månader till) och datorn är fixad så NU ska det bli ordning på bloggen! Puh...

Preben har, liksom oss alla, lagt på sig över julen och väger nu 8 kg! Bra jobbat av honom, den lille klentarmen! Eftersom han inte hade fler semesterdagar att ta ut och han dessutom behövdes på jobbet så fick han vara hemma och jobba när vi var i Thailand så han bodde då med sina arbetskollegor Jonas och Svante och jag vet inte om det kan ha bidragit något till viktuppgången...
Nyårsraketerna som vi bevittnade på avstånd bekom honom inte ett smack i år heller. Skööönt.
För övrigt har Preben och jag haft varannandags upp och nedgång. Vi har så smått börjat ha Preben lös igen. Det går faktiskt riktigt bra. Han lyssnar oftast väldigt bra, men rätt som det är får han ett frispel och skiter fullständigt i mig. Men det är i alla fall mer framåt än bakåt. Han ÄR ju en ängel...

Boxer och Gårdshund ute på isen i Vallsnäs. Vackert, så vackert.


På skogspromenaden lät vi Kasper hålla ordning på Preben genom att koppla ihop Prebens långlina med Kaspers koppel. Det gick jättebra för Kasper höll sig med oss hela tiden så Preben var tvungen att göra detsamma.


Börjar mjukt med detta lilla inlägg idag men jag tänkte nog försöka få till Prebens årskrönika, för det har jag läst att man ska ha och det verkar ju kul. Risken är att det blir en låååång krönika...


Kommentarer
Postat av: Sarah Hägnås

Vad skönt att läsa att ni e tillbaka :)

2011-01-14 @ 10:13:57
Postat av: Ewa Osterman

Hej på Er!

Har kollat såå många gånger och nästan blivit lite orolig, så det var extra rolig läsning idag. Även om ni haft mycket onödiga haverier med (datorn) för dagen som ni fick extra i Thailand var väl välkommen. Klappa om eran tungviktare från mig.

2011-01-14 @ 11:14:12
URL: http://galantskennel.blogspot.se
Postat av: tilda

Ni har varit saknade, "bloggvärlden" var inte alls lika kul utan er ;)

2011-01-14 @ 21:19:59
URL: http://hantverksgatan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0