Ett litet missförstånd

Härom dan skulle vi iväg på ett födelsedagskalas. Jag hade fått äran/blivit tvingad att köpa presenten. Med omsorg åkte jag till Laholms Bosättning och köpte en kockkniv av högre kvalitet eftersom födelsedagsbarnet gillar att laga mat.
När jag kom hem igen hade jag ganska brått att hämta Theo från skolan så jag bara la in mina grejor innanför dörren och packade in kylvarorna jag hade handlat och sen drog jag iväg igen.
Jag var väl borta i ca 10 minuter. Max.
När jag kom hem igen möttes jag av det här:Jag vet inte om Preben trodde att han hade namnsdag eller nåt, för han hade i alla fall missuppfattat det hela och trodde att presenten var till honom.
Jag fick nästan en liten antydan till panik. Det var inte bara pappret han hade öppnat, utan även kartongen som omslöt  kniven! Således kunde jag inte bara slå in den igen för då hade födelsedagsbarnet (eller födelsedagsgubben i det här fallet) förmodligen undrat varför hans present var trasig under omslagspappret och eftersom mottagaren och Preben inte är dom tajtaste vänner precis, så ville jag inte behöva förklara att det var Preben som hade tjuvöppnat...
Jag kunde ju inte gärna gå tillbaka med det till affären och be och få en ny eftersom skadan tillkommit i hemmet...
Klara kom dock med lösningen.
Vi plockade ut kniven ur kartongen och lät den bara ligga kvar i den lilla plastformen med ett litet genomskinligt plastlock över och så slog vi in det igen.
Jag tror inte att jubilaren tänkte nåt särskilt på att det inte var nån omslutande kartong med text på med var det var för märke på kniven osv. och jag såg till att plocka bort omslagspapper och snöre snabbt som ögat och gick och slängde, så att om han skulle fundera över kartongen kunde han tro att den hamnat i soporna. Vilket den också hade, fast hemma hos oss, men det vet ju inte han...

PRE - BEN
PRE - SENT

FÖR - SENT
FÖR - BEN


Kommentarer
Postat av: Alexandra

hahahaha......preben....din goding!!!!!

2011-03-20 @ 14:23:43
URL: http://doristhedog.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0