Skönhet kommer innifrån

Preben har blivit riktigt duktig vad gäller att vara ensam hemma! Vi är nu uppe i runt 2 timmar ensam! Dock måste vi Preben-säkra hemmet innan vi går hemifrån och det innebär att vi får plocka undan sånt som skulle kunna bli tuggleksaker, oftast saker av plast. Vi får föra in alla stolar till bordet för att undvika hund-på-bord-incidenter och numera stänger vi även dörrarna till barnens rum för där finns alldeles för mycket kul inne.
I går var Preben ensam i 2 timmar. Han blev ÖVERLYCKLIG när vi kom hem och på ytan såg allt lugnt ut.
Sen hittade Theo följande i vår säng:


Detta är alltså locket till ett hårvax som Klara hade på sitt rum och som tydligen stod i noshöjd. Och med noshöjd menar jag inte på golvet eller 45 cm. upp från golvet där Preben har sin nos, utan i detta fallet var noshöjd uppe på Klaras skrivbord till vart det fanns en stol som man kunde nyttja som stege.
Eftersom Preben har en historia av att vara mån om sitt yttre kom dock inte detta som nån större chock.
Frågan kvarstod dock: VAR är vaxet?
Det återfanns snart på Klaras rum. Eller rättare sagt, resterna av det.


Jag klandrar inte Preben för att ha blivit sugen på det, det luktar onekligen väldigt gott med en söt vaniljdoft. Det bör sägas att vaxburken var tämligen full innan för detta vaxet är hårt och nästintill omöjligt att få upp på fingrarna utan att använda naglarna, men Preben har inte sett det som ett bekymmer utan har helt sonika använt understa tandraden som ni kan se på bilden (även om bilden är lite kass för den är tagen med mobil).
Idag gick det undan när Preben skulle göra morgontoalett, det var välsmort skulle man kunna säga. Inga andra sidoeffekter har synts. Jag frågade ändå kollegorna på jobbet om dom tyckte att han glänste lite extra i pälsen idag, och med viss övertalning kunde dom nog skönja ett skimmer i kostymen.
Jag tror personligen att Preben ville snygga till sig lite med vax för sin nätdejt Doris, men bara missförstod lite hur det skulle användas.
Idag har han också varit själv men idag var det bara ett par tuggummi som strök med. Han hade själv plockat upp dom ur min handväska. Spottat ut ett av dom hade han också. Fräsch andedräkt är ju viktigt...

Hoppas Doris fattar tycke
för denna fåfänga jycke.


Kommentarer
Postat av: Sarah Hägnås

Han e för skön den killen inte konstigt att kistan pajar ibland. Men oj akta för tuggummi xylitol e ju farligt. Har hört talas om en hund som fick som epeleptiska kramper. Hoppas han inte äter mer konstigheter nu. //Sarah

2011-03-24 @ 07:10:21
Postat av: Alexandra

ASGARV!!!!!! tårarna sprutar!!!!! vilken rackare han är.....men har man beundrarinna så vill man ju va snygg......./sandra å doris

2011-03-24 @ 16:45:52
URL: http://doristhedog.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0